Blood Suckers Handleiding


Hoor je de naam van dit slot dan krijg je al de rillingen over je hele lijf. Spanning en sensatie dat is waar dit video slot om draait. Ook al klinkt de naam Blood Suckers misschien een beetje angstaanjagend toch is de Blood Suckers Handleiding enorm gebruiksvriendelijk. En wat nog veel belangrijker om te weten is dat het gokken op de Blood Suckers ook nog eens zeer winstgevend kan zijn. En dat is natuurlijk de belangrijkste reden om op een video slot te spelen. Na het lezen van deze Blood Suckers handleiding zal je alles te weten komen over dit bloederige maar vooral spannende spel. Zo speel je bijvoorbeeld met vijf rollen en kun je gebruik maken van 25 winlijnen om je kansen te vergroten. Om het nog net even iets winstgevender te maken dan dat het al is kun je ook nog eens kans maken op een geweldig bonusspel waarbij je behoorlijk veel munten kunt winnen!

Blood Suckers handleiding en algemene informatie

Dat het grafische gedeelte en de gehele vormgeving van de Blood Suckers Handleiding van een zeer hoge kwaliteit zijn, zal je al direct merken na het opstarten van het spel. De vijf rollen in het midden van je scherm zijn ook echt een eye catcher, dit komt vooral door de rouwe zwarte rand die er omheen gemaakt is. Dat maakt het spel natuurlijk net iets griezeliger, wat ook precies bij het thema past. En als je na het lezen van deze intro van de Blood Suckers Handleiding nog niet weet waar dit bloederige spel over gaat dan zal je nog maar eens goed naar het logo van het spel moeten kijken, dan kom je er vanzelf achter dat het wel degelijk een vampiers thema heeft. Het logo is namelijk een grote vleermuis met lichtgevende ogen. Op de achtergrond van het spel zie je een schemerig steegje met een bebloede handdruk op de muur. Dat het een donker steegje is is natuurlijk om het feit dat vampiers niet tegen daglicht kunnen. En als dat nog niet spannend genoeg is hoor je ook nog eens de wind akelig waaien. Ja in deze Blood Suckers Handleiding wordt het duidelijk dat het om een griezelig maar vooral heel spannend slot gaat.

De symbolen waarmee je dit Blood Suckers slot speelt hebben natuurlijk ook alles met het bloederige thema te maken. Het zijn namelijk allerlei vampiers maar ook de voorwerpen om deze bloed drinkende wezens te doen af weren en of doden. Zo mag er natuurlijk geen knoflook ontbreken in dit thema. Want hiervan is natuurlijk bij iedereen bekend dat de vampier een weerzin heeft tegen knoflook. Ook zijn er een Bijbel en de houten staak met hamer aanwezig in de Blood Suckers. We hadden het al over het grafische gedeelte van dit geweldige slot, maar in deze Blood Suckers Handleiding kom je er achter dat dit geweldige slot nog over een extraatje beschikt. Als je namelijk een prijs wint door middel van het Wild Symbool dan verschijnt er een leuke animatie. Je ziet dan Dracula die in de nek van een blonde vrouw bijt waarbij het bloed van zijn tanden druppelt. Je kunt je dus wel voorstellen na het lezen van deze Blood Suckers Handleiding dat je door al deze extra’s in de stemming zult komen van het thema van dit slot.

Uitgebreide Blood Suckers Handleiding

Ook al lees je in deze Blood Suckers Handleiding dat dit video slot er grafisch top uit ziet, alsnog is het natuurlijk van belang om te weten hoe het spel werkt. Daarom raden wij ook aan om deze Blood Suckers Handleiding vooraf goed door te nemen zodat je niet om onaangename verassingen komt te staan. We beginnen in deze Blood Suckers Handleiding dan ook bij het control panel. In het control panel kun je de instellingen van de Blood Suckers aanpassen. Er zijn er in het totaal drie die je aan kunt passen. En deze drie gaan we nu in de Blood Suckers Handleiding met je bespreken. Als eerste kun je de aantal winlijnen veranderen. Zoals we al eerder aangaven in deze Blood Suckers Handleiding heeft dit spel er maar liefst 25. En het mooie aan dit slot is dat je zelf mag bepalen hoeveel van deze winlijnen je gebruikt. Natuurlijk is het wel zo dat hoe meer winlijnen je inzet hoe groter de kans op winst is. Natuurlijk staat hier dan wel een prijs tegenover, namelijk een minimale inzet van 1 munt per winlijn en daardoor wordt je inzet hoger als je meer winlijnen activeert. Dan komen we dus meteen bij de tweede optie die te wijzigen is in het control panel.

Het inzetniveau, deze kun je in het control panel verhogen en verlagen. In het begin van het spel staat deze standaard op niveau 1. Waarom het raadzaam is om deze te verhogen zal je dus nu in de Blood Suckers Handleiding lezen. Hoe hoger je inzetniveau is hoe hoger je prijs is. Want als je standaard op niveau 1 blijft spelen dan wordt de winst die je maakt ook maar 1x uitbetaald. En als je het niveau op de hoogste stand zet, namelijk niveau 4 dan zet je 4 munten per winlijn in en wordt je winst dus met maar liefst 4x uitbetaald. Zo kun je dus heel wat munten en dus ook geld winnen bij het spelen van Blood Suckers. Hoeveel geld dat het uiteindelijk zal zijn kun je dus zelf bepalen door de derde optie in het control panel aan te passen, de muntwaarde. Je kunt deze waarde namelijk instellen van 0.01 euro cent tot een maximale van 0.50 euro cent per draai. En om je te helpen met het winnen van geld bedragen heeft de Blood Suckers Handleiding ook nog eens scatter en Wild Symbolen. En als griezelig extraatje beschikt de Blood Suckers Handleiding ook nog eens over een spannend bonusspel.

Bonusspel Blood Suckers

Dit spannende bonusspel activeert zich op het moment dat je minimaal 3 bonus symbolen op dezelfde lijn van links naar rechts hebt gedraaid. Er verschijnt een scherm met allemaal verschillende doodskisten, om precies te zijn maar liefst 12 kisten. Hierin zitten natuurlijk de vampiers die jij met de houten staak zal gaan vermoorden. Bij het vermoorden van iedere vampier verschijnt er een aantal punten dat jij in munten ontvangt. Hoe meer vampiers je zult doden hoe meer punten je zult ontvangen. Als je op een lege doodskist stuit, dan is het bonusspel afgelopen en ga je weer terug naar het basisspel.

Als je na het leven van deze Blood Suckers Handleiding nog niet enthousiast geworden bent om dit geweldige slot te spelen dan is er geen video slot die jou interesse zal wekken. Want Blood Suckers is een van de spannendste video slots die er online te vinden is. Beproef je geluk dus nu en vermoord zoveel mogelijk vampiers, vanavond nog!