Gokken op Blood Suckers


Bij het gokken op de Blood Suckers wordt je helemaal mee genomen naar de wereld van de vampiers. Je waant je dus echt in een griezelig kerkhof of donker eng steegje, zoals je op de achtergrond van het scherm al kunt zien. Bij het Gokken op de Blook Suckers kun je maar liefst 30 gratis spins winnen, als je alle scatter symbolen achter elkaar krijgt op een lijn. En je kunt al vanaf 0.01 euro cent op een lijn spelen. Wel zijn er meerdere inzet niveaus en muntwaarde mogelijk bij het spelen op Blood Suckers, maar daar hebben we het later uitgebreid over.

Online Gokken op Blood Suckers

Bij dit geweldige Blood Suckers slot kun je ook gebruik maken van een uitgebreid bonus spel. Als je graag wilt weten hoe het bonus spel verloopt, kun je altijd eerst op de groene knop rechts onder in je scherm klikken, waar “voorbeeld bonus” op staat. Je krijgt dan een filmpje te zien waarin naar voren komt hoe dit bonus spel precies werkt. Je komt dus in een apart scherm te recht met 12 doodskisten. Jij kunt zelf bepalen welke doodskist je wilt openen om een vampier te doden. Voor iedere vampier die je vermoord hebt krijg je punten. Maak je een doodskist open waar niets in zit, dan is het bonus spel ten einde. Genoeg kansen dus om extra punten te verdienen bij het gokken op de Blood Suckers.

Bij het spelen van Blood Suckers heb je allemaal verschillende symbolen geheel in het zelfde thema als het slot. Wat deze allemaal waar zijn kun je precies terug vinden op het knopje “pay table” links onder in je scherm. Als je hier namelijk op klikt krijg je direct 3 hoofdsymbolen te zien, dit zijn de scatters, wilds en bonussen. De wilds zijn altijd erg in trek omdat deze ieder ander symbool aan kunnen nemen, als een soort joker. Bij de scatters kun je gratis spins winnen en de bonus symbolen spreken voor zich. Deze kunnen je namelijk naar het bekende bonus spel van Blood Suckers brengen. Dracula zelf, de man met de snor en lange haren, brengt de meeste munten op, heb je er namelijk 5 op een rij dan win je 500 munten.

Voor Geld Gokken op Blood Suckers

Deze vampiers slot is zeer populair onder de online spelers. Dit komt natuurlijk door het grafische gedeelte van het slot dat prachtig en van deze tijd is, maar de winlijnen die er in het spel aanwezig zijn, en het bonus spel spelen natuurlijk ook een grote rol. Want uiteindelijk speel je niet alleen voor je plezier maar ook om er een mooie prijs mee te winnen. Misschien is het grote voordeel van dit geweldige slot ook dat er iDeal Blood Suckers aanwezig is. Want het feit dat je je favorieten spel kun spelen en er zeker van kunt zijn dat dit op een veilige en betrouwbare manier verloopt, is natuurlijk onbetaalbaar. Gokken op de Blood Suckers via iDeal Blood Suckers houdt eigenlijk gewoon in, dat je je geld overmaakt via de betaal methode iDeal. Dit is de meest veilige betaal methode die in Nederland aanwezig is. En het enige wat je hiervoor nodig hebt is een Nederlandse bankrekening. Het wordt je dus wel heel gemakkelijk gemaakt om te kunnen Gokken op de Blood Suckers.

Vind je dit allemaal nog een beetje te snel gaan en wil je nog niet meteen je geld over maken. Dan kun je na het lezen van de Blood Suckers Handleiding altijd nog eerst gebruik maken van het gratis Gokken op de Blood Suckers.

Op die manier kun je je goed voorbereiden en kun je precies zien wat de winnende combinaties zijn, wat de extra’s van dit bloederige slot zijn, en hoe het control panel werkt. Zit je er helemaal in en heb je door hoe het spel werkt, wacht dan niet te lang om met echt geld te gaan spelen. Want iedere draai waarbij je winst hebt in het gratis spel, had het je eigen geld kunnen zijn!

Opties, informatie en layout

Bij het gokken op de Blood Suckers kun je dus verschillende opties wijzigen en aanpassen. Natuurlijk horen hier ook de geluidseffecten en het omgevingsgeluid bij. Maar wat we eigenlijk bedoelen zijn de inzet mogelijkheden die er bij het Gokken op de Blood Suckers zijn. En deze kun je in het control panel van de Blood Suckers wijzigen. Waarschijnlijk heb je dit al vaker gezien bij andere video slots, maar toch leggen we even uit hoe het precies bij het Gokken op de Blood Suckers werkt. Als eerste kun je de winlijnen aanpassen, hiervoor moet je op de groene knop met daarop “inzet lijnen” drukken. Zoals je al weet heb je bij het Gokken op de Blood Suckers maar liefst 25 winlijnen. Je kunt helemaal zelf bepalen hoeveel je er wilt gaan gebruiken bij het Gokken op de Blood Suckers. Wel moet je letten op het feit dat je bij het spelen van Blood Suckers je 1 munt per winlijn nodig hebt. Dus op het moment dat je je winlijnen gaat verhogen verhoog je ook meteen je inzet.

Dit betekent dus dat je bij het spelen van 25 winlijnen je 25 munten inzet. Wil je naast de grote kans op prijzen ook nog eens kans maken op hogere prijzen dan moet je je inzetniveau aanpassen. Deze staat standaard op 1 bij het Gokken op de Blood Suckers. En dit betekent ook dat je 1 munt per winlijn inzet en dus ook iedere prijs maar 1x uitbetaald krijgt. Verhoog je deze, tot bijvoorbeeld een maximum van 4, dan krijg je je prijs dus 4x uitbetaald. Zoals je kunt zien heeft het inzetniveau veel invloed op de prijzen. Dan als laatste kun je nog de muntwaarde aanpassen in het control panel. Dit kun je doen bij de groene knop met daarop “muntwaarde” geschreven. Deze kun je zetten op 0.01 euro cent per draai tot een bedrag van 0.50 euro cent per draai. Het is natuurlijk belangrijk om een goede muntwaarde te kiezen bij het Gokken op De Blood Suckers, want deze geldt dus ook voor alle munten die je wint. En zoals we gezien hebben kun je er bij het spelen van dit geweldige slot een hele hoop winnen. Denk hierbij aan het bonus spel waar je kans maakt op honderden extra munten. En als je deze dan wint en er een hoge muntwaarde aan gekoppeld hebt is je winst natuurlijk nog hoger!

Het Blood Suckers slot is een slot dat niet snel zal vervelen en al helemaal niet bij het winnen van mooie prijzen, waar je bij dit slot nu wel heel veel kans op maakt met het geweldige bonus spel. Dus wacht niet langer en speel nu direct!