iDeal Blood Suckers


Als je de naam Blood Suckers hoort denk je als eerste aan het beestje dat vroeger als hulpje van de dokter werd gebruikt. Het beestje, de bloedzuiger, werd namelijk vroeger gebruikt voor het onderzoeken van je bloed en ook bij aderlatingen. Bij het spelen van iDeal Blood Suckers hebben deze kleine beestjes helemaal niets met het spel te maken, al is de letterlijke vertaling wel bloedzuigers.

iDeal Blood Suckers Spelen

Nee bij het spelen van iDeal Blood Suckers denken we aan de andere bloedzuigers die onder deze naam bekend zijn, namelijk de vampiers. Het schijnt namelijk dat deze wezens het bloed van de mens net zo graag tot zich willen nemen als dat de bloedzuigers dat doen. De volksverhalen die je hoort over vampiers zijn al heel wat jaren oud en hor je dan ook wereldwijd. Het is dan ook niet zo vreemd dat de verhalen over vampiers de wereld in gekomen zijn. Bloed werd altijd al gelinkt aan levenskracht, want verlies je bloed dan zal je lichaam ook zwakker worden, verlies je veel bloed dan sterf je. En vroeger was er natuurlijk niet zo iets als bloedtransfusie via een infuus, dus vandaar dat er bloeddorstige wezens ontstonden die je bloed dronken om aan te sterken. Of ze nu echt hebben bestaan laten we even in het midden, wat we wel zeker weten is dat ze in ons iDeal Blood Suckers spel aanwezig zijn.

Nu je dus weet waar dit geweldige slot over gaat, kunnen we het maar beter meteen over het spelen van iDeal Blood Suckers gaan hebben. iDeal Blood Suckers bied je de beste software aan die zonder te haperen voor je zal draaien. Dat betekent dat je op een snelle manier zonder problemen je spel kunt spelen, wat voor internetverbinding je dan ook gebruikt. En dit is natuurlijk altijd fijn om te weten, want niemand wil graag zijn favorieten spel spelen waarbij je continue moet wachten omdat je spel traag en langzaam is. Bij het spelen van iDeal Blood Suckers heb je ook nog eens de mogelijkheid om het spel helemaal naar jou zin te zetten. Zo kun je zelf je spel bepalen en aangeven hoeveel je in wilt zetten en of je automatisch je spel wilt laten draaien zo ja met hoeveel spins achter elkaar. Kortom we kunnen alvast zeggen dat iDeal Blood Suckers een ideal slot is om te spelen en daarover gaan we het met jou over hebben.

iDeal Blood Suckers Bonusspel

iDeal Blood Suckers is een van de weinige slots waarbij je gebruik maakt van een bonusspel. Het bonusspel start zich zelf op nadat je drie of meer bonussymbolen op een winlijn krijgt. In het bonusspel is het de bedoeling om zoveel mogelijk vampiers die in hun doodskist liggen, te vermoorden met je houten staak. Voor iedere vampier die je gedood hebt ontvang je munten, en dit kan zeer hoog oplopen kan ik je zeggen. Nadat je een doodskist geopend hebt waar niets in zit stopt het bonusspel en worden je munten bij geschreven.

Bij het Gokken op de Blood Suckers heb je ook de bekende Wild symbolen, deze wordt vergeleken me een joker die je voor alle andere symbolen in kunt zetten, behalve voor de Scatter en het bonussymbool. De Scatters zijn je misschien ook wel bekend indien je vaker video slots speelt, bij dit slot zien deze er geheel in thema uit, het is namelijk een soort van vrouwelijke vampier die je liever niet in je buurt wilt hebben. Toch leveren drie van deze vampier vrouwen je leuke prijzen op, namelijk gratis spins met een vermenigvuldiger van drie. We hadden het er zojuist al even over, de bij iDeal Blood Suckers uitgebreide auto Play functie. Hier kun je dus aangeven of het systeem automatisch voor je moet draaien en hoeveel rondes je dit achter elkaar wilt hebben.

Dat de Blood Suckers slot een leuk slot is zie je onder meer terug in de verschillende mogelijkheden die er zijn om leuke prijzen te kunnen winnen of het bonusspel te kunnen starten. Ook is het bonus spel grafisch erg mooi en leuk uitgevoerd. Bij iDeal Blood Suckers heb je dan ook echt het idee dat je speelt op een video slot dat geheel van deze tijd is.

Handleiding en informatie over iDeal Blood Suckers

In de Blood Suckers handleiding vind je ook terug dat het spel uit vijf rollen bestaat, met hier omheen ook nog eens 25 winlijnen waar je uit kunt kiezen. Deze vijf rollen worden onder meer voorzien van symbolen die geheel in thema van, hoe kan het ook anders, vampiers zijn en de middelen waarmee je deze nare wezens kunt bestrijden. Zo vind je in dit slot akelige vampiers, dames die door een vampier gebeten worden en natuurlijk ook knoflook en een Bijbel om de vampiers weer te verjagen. Natuurlijk is het niet vreemd dat er onder de video slots een slot bestaat met dit thema. Er zijn namelijk veel mensen die worden aangetrokken door dit onderwerp. Dus het spelen van een slot met dit thema is dan ook vooral voor die spelers op het lijf geschreven. Maar natuurlijk is het spelen van iDeal Blood Suckers ook weg gelegd voor de spelers die wel eens iets anders willen dan een vrolijk en kleurrijk slot. Bij dit slot weet je in ieder geval dat er genoeg spanning aanwezig zal zijn.

Dat het spelen van iDeal Blood Suckers zo heet vanwege de online betaal methode iDeal is je misschien nog niet helemaal duidelijk geworden. Maar dit is wel de enige reden waarom het zo heet, het spel is verder niet anders dan het gewone Blood Suckers. Het draait hier dus allemaal om het betalen via iDeal. Dat dit mogelijk is bij dit griezelige slot is natuurlijk fantastisch, want op die manier worden spelers zonder credit card niet meer buiten gesloten. En het mooiste van alles is dat de betaal methode iDeal ook nog eens de meest veilige en betrouwbare manier van online betalen is. Het enige wat je nodig hebt is een Nederlands bankrekening nummer. De overboeking gaat geheel zoals je dat gewend bent van een online betaling, zoals internetbankieren. Er is niks ingewikkelds aan, je maakt het geld over waarmee je wilt spelen en het tegoed staat direct op je spelers account. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om een spannend spel te kunnen spelen, dus wacht niet langer en breng Dracula en zijn vrienden een bezoekje bij iDeal Blood Suckers, en wie weet levert dit je ook nog eens een geweldige prijs op!