Blood Suckers Slot


Ook al is de naam van dit slot eigenlijk een beetje griezelig, toch is het een heel gebruiksvriendelijk slot. Het spel speelt lekker soepel en is gemakkelijk om onder de knie te krijgen. En doordat je vijf rollen hebt en maar liefst 25 winlijnen is de kans op mooie prijzen nu wel heel erg groot. De naam Blood Suckers geeft al aan wat het thema van de Blood Suckers slot is, vampiers! Dit thema heeft de makers geïnspireerd tot het maken van dit geweldige en vooral bloederige slot, die ook nog eens beschikt over een mega spannend bonus spel.

Informatie over Blood Suckers Slot

We zijn tegenwoordig in deze moderne tijd wel wat gewend wat techniek betreft. Maar de Blood Suckers slot ziet er echt werkelijk fantastisch uit. In het spel zit ook nog eens een leuk filmpje verwerkt bij het maken van een winnende combinatie bij de wild symbolen. Alles aan het spel is geheel in het thema van de vampiers, zelfs de zwarte rauwe rand die om de vijf rollen heen zit is geheel in duistere sfeer. Op de achtergrond van deze vijf rollen bevind zich ook een spannende donkere steeg, en als je je speakers aan zet hoor je ook nog eens de wind akelig waaien. Blood Suckers slot brengt je dus meteen naar een andere duistere wereld vol met vampiers. Zelfs het logo van de Blood Suckers slot, de vleermuis met lichtgevende ogen is griezelig. Het is ook nog nooit zo spannend geweest om mooie prijzen te winnen als nu bij Blood Suckers slot.

Op de zwarte rauwe rand waar we het net over hadden heb je ook nog allerlei cijfers staan. Deze cijfers staan voor de winlijnen die er bij de Blood Suckers slot aanwezig zijn, en dit zijn er in totaal 25. Ga je op een van deze cijfers staan dan zie je ook meteen hoe de winlijn loopt. Op deze winlijnen is het de bedoeling dat je de winnende combinaties gaat maken met de verschillende symbolen van de Blood Suckers slot. De symbolen van de Blood Suckers slot zien er allemaal spannend en griezelig uit en hebben stuk voor stuk te maken met het doden of afschrikken van vampiers. Dit wil zeggen dat je bijvoorbeeld knoflook, en een houten staat met hamer en een Bijbel als symbool kunt krijgen. En dan is er natuurlijk nog het Wild symbool waarin de animatie verwerkt zit. Deze animatie is een vampier die in een vrouw haar nek bijt. Zoals we al eerder zeiden verschijnt deze animatie pas nadat je een winnende combinatie hebt gemaakt met de Wild symbool. Zo zie je maar weer dat ze voor het maken van dit geweldige slot wel heel ver zijn gegaan om je in de stemming te laten komen. Het spelen van de Blood Suckers slot is dus een ervaring die je niet mag missen!

Spelregels Blood Suckers Slot

Om ook nog een beetje te weten waar het over gaat is het altijd raadzaam om eerst de Blood Suckers Handleiding te lezen. Hierin kun je hele volledige spel en hoe je het speelt op terug lezen. Ook is het natuurlijk fijn om al te weten hoe het control panel werkt en wat je hier allemaal kunt veranderen. Het control panel bevind zich zoals je dit misschien al gewend bent van andere video slots aan de onderkant van het spel. Het control panel is een zeer belangrijk element van de Blood Suckers slot. Hier kun je namelijk de instellingen veranderen zodat je het spel geheel naar wens kunt spelen. In het control panel van de Blood Suckers slot kun drie instellingen wijzigen, deze drie instellingen zijn de muntwaarde.

Het inzetniveau en het aantal winlijnen waarmee je wilt gaan spelen. Als eerste bespreken we de winlijnen van de Blood Suckers slot, zoals we al aangaven zijn dit er 25. Dit zijn er natuurlijk een hele hoop, en je mag dan ook helemaal zelf kiezen hoeveel je er wilt gebruiken. Het enige wat wij je mee kunnen geven is dat het natuurlijk gunstiger is om met meer winlijnen te spelen. Want met hoe meer winlijnen je speelt hoe meer kans je maakt op winnende combinaties. Maar kies je voor meer winlijnen dan heb je ook een hogere inzet. Bij het Gokken op de Blood Suckers is er namelijk een minimale inzet van 1 munt per winlijn. Heb je 25 winlijnen actief dan betekend dit dus dat je 25 munten hebt ingezet.

Wil je niet alleen grote kans maken op prijzen, maar wil je ook nog eens dat deze prijzen aan de hoge kant zijn dan moet je je inzetniveau wijzigen. Het inzetniveau van de Blood Suckers slot regelt namelijk de hoogte van je inzet en de te winnen prijzen. Bij het opstarten van he spel staat het inzetniveau standaard op niveau 1, wat dus inhoudt dat je 1 munt per winlijn inzet en dat de Blood Suckers slot elke prijs die je wint maar 1 keer uitkeert. En als je dat dus te weinig vind kun je je inzet niveau ophogen tot niveau 4. Dit betekent dus dat je wel iets meer munten inzet, maar de prijs die daar tegenover staat is ook wel heel leuk, namelijk je winst 4 keer uitgekeerd! Op die manier heb je die inzet zo terug verdiend natuurlijk, maar nog maals je kunt op ieder niveau spelen dat je zelf fijn vind!

Muntwaarde en spelwijze Blood Suckers Slot

Als laatste is het nog mogelijk om de muntwaarde te bepalen in het control panel. De muntwaarde geldt voor alle munten in het spel van de Blood Suckers slot en kun je zetten op 0.01 cent tot 0.50 cent. Ook deze instelling is zeer belangrijk voor de winst die je uiteindelijk wint. Want de muntwaarde staat voor alle munten die je in het spel wint. En dat kunnen er bij de Blood Suckers slot al snel honderden zijn, mede door de Wild symbolen die er in het spel aanwezig zijn.

Zo zie je maar weer dat bij het spelen op de Blood Suckers slot je genoeg prijzen kunt winnen, en dan hebben we het nog niet eens over het geweldige bonus spel gehad dat dit slot bevat. Kortom wil je veel kans maken op mooie prijzen, speel dan nu direct en betaal via ìDeal Blood Suckers.